Rantamoijasen lomamökkien varausehdot

MÖKIN VARAAMINEN
Vuokranantaja lähettää asiakkaalle laskun mökkivuokrasta. Mökkivuokra sisältää varausmaksun, joka vähennetään kokonaisvuokrasta. Ilman varausmaksun suorittamista varaus raukeaa. Asiakkaan tulee kuitenkin ilmoittaa varauksen perumisesta myös vuokranantajalle. Loppulasku on maksettava viikko ennen vuokra-ajan alkua.

-Jos asiakas varaa majoituksen 14 vrk ennen vuokra-ajan alkamista, on hänellä oikeus perua varauksensa 7 vuorokauden kuluessa varauksen teosta.
-Jos asiakas varaa majoituksen 13 – 1 vuorokautta ennen vuokra-ajan alkamista, on hänellä oikeus perua varauksensa vuorokauden kuluessa varauksen teosta.

SAAPUMINEN MÖKILLE
Mökki on asiakkaan käytettävissä vuokrapäivänä kello 14:00 lähtien. Asiakkaan tulee suorittaa mökkivuokra kokonaisuudessaan vuokranantajan pankkitilille ennen mökille saapumista. Avaimet luovutetaan vasta tämän jälkeen. Asiakkaan tulee tarvittaessa todistaa mökkivuokran suoritus vuokranantajalle.

MÖKIN LUOVUTTAMINEN
Mökki tulee luovuttaa viimeisenä vuokrapäivänä kello 12:00 mennessä. Mökki tulee olla luovutushetkellä samanlaisessa kunnossa kuin se oli vuokra-ajan alkaessa. Mökin siivous on ostettavissa ja siitä tulee sopia vuokranantajan kanssa viimeistään mökille saavuttaessa.

VUOKRANANTAJAN OIKEUS PERUA VARAUS
Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, tai vuokranantajasta riippumaton este (esim. palo- tai vesivahinko), voi vuokranantaja perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan, on vuokranantajalla oikeus perua varaus.

VAHINGOT
Varaaja on velvollinen korvaamaan mökin vuokrausajankohdan aikana lomamökille tai sen irtaimistolle tahallisesti tai tahattomasti aiheutuneet vahingot suoraan omistajalle.
TERVETULOA RANTAMOIJASEN LOMAMÖKEILLE VIETTÄMÄÄN VIIHTYISÄÄ LOMAA!