Rantamoijasen lomamökkien varausehdot

VARAUS JA MAKSUEHDOT
Varaus on sitova, kun varausmaksu on maksettu seitsemän (7) päivän kuluessa varausmaksun lähettämisestä mökin vuokraajalle. Sopimus syntyy ja nämä ehdot tulevat osapuolia sitoviksi, kun asiakas on tehnyt varauksen ja maksanut varausmaksun.
Loppumaksu on maksettava 21 vrk ennen varauksen alkua. Mikäli varauksen alkuun on alle 21 vrk, maksetaan koko summa kerralla.
Vuokrahinnat sisältävät arvonlisäveron 10 %.

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN
Peruutus tulee aina tehdä vuokranantajalle kirjallisesti. Varaus- tai loppumaksun maksamatta jättäminen ei tarkoita varauksen peruutusta. Vuokranantajalla on oikeus peruuttaa varaus jos maksua ei ole suoritettu ajallaan. Mökin voi perua ilman kustannuksia kaksi (2) kuukautta ennen varausta. Mikäli varaus peruutetaan tämän jälkeen peritään peruutuksesta varausmaksu. Mikäli varauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 21 vrk ennen varauksen alkua, veloitetaan koko varausajan hinta. Jos mökki saadaan vuokrattua toiselle vuokralaiselle, pidätetään peruutuskuluina summa jota ei mahdollisesti saada uudesta varauksesta jos uusi varausaika on vanhaa lyhyempi.

OLESKELU MÖKILLÄ
Mökki on asiakkaan käytettävissä vuokrapäivänä kello 14:00 lähtien. Asiakkaan tulee suorittaa mökkivuokra kokonaisuudessaan vuokranantajan pankkitilille ennen mökille saapumista. Avaimet luovutetaan vasta tämän jälkeen. Asiakkaan tulee tarvittaessa todistaa mökkivuokran suoritus vuokranantajalle.

Mökkiä saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka on ilmoitettu vuodepaikkamääränä, tai mitä mökkiä vuokrattaessa on sovittu.

Tupakointi on kielletty lomamökin sisätiloissa

Teltan, asuntoauton ja -vaunun käytöstä lomakohteen tontilla on aina ilmoitettava vuokranantajalle.

MÖKIN LUOVUTTAMINEN
Mökki tulee luovuttaa viimeisenä vuokrapäivänä kello 12:00 mennessä. Mökki tulee olla luovutushetkellä samanlaisessa kunnossa kuin se oli vuokra-ajan alkaessa. Mökin siivous on ostettavissa ja siitä tulee sopia vuokranantajan kanssa viimeistään mökille saavuttaessa.

VUOKRANANTAJAN OIKEUS PERUA VARAUS
Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, tai vuokranantajasta riippumaton este (esim. palo- tai vesivahinko), voi vuokranantaja perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan, on vuokranantajalla oikeus perua varaus.

VAHINGOT JA HUOMAUTUKSET
Varaaja on velvollinen korvaamaan mökin vuokrausajankohdan aikana lomamökille tai sen irtaimistolle tahallisesti tai tahattomasti aiheutuneet vahingot suoraan omistajalle.

Kaikki kohteeseen liittyvät huomautukset ja valitukset on ilmoitettava vuokranantajalle.
TERVETULOA RANTAMOIJASEN LOMAMÖKEILLE VIETTÄMÄÄN VIIHTYISÄÄ LOMAA!